Bericht versturen
Thuis

Hebei Yusen Metal Wire Mesh CO.,Ltd. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Het Metaaldraad Mesh Co van Hebeiyusen. , Wordt Ltd gevestigd in de geboortestad van draadnetwerk. Wij zijn een professionele fabrikant van metaaldraad, staalvezel, prikkeldraad, gelast draadnetwerk, netwerkversterking, omheining, hexagonaal draadnetwerk, gabionnetwerk, dat de capaciteit van R&D, van de productie en marketing combineert. Wij hebben onze eigen uitvoer en voeren rechten in, en wij hebben reeds ISO9001 overgegaan: het certificaat van 2008 en Ce-.

 

Onze producten worden wijd gebruikt in de bouw, de landbouw, de watermilieubescherming, de stroom, de weg, de brug, de tunnel, het militaire project, enz. Zij hebben een goede markt in huis en in het buitenland, die door ons nationaal grote schaalproject, worden goedgekeurd en etc. uitgevoerd naar Europa, Amerika, Turkije, Brazilië, Newsland, Mexico, de Soedan, Australië, Filippijnen, Vietnam, Korea, Japan, Taiwan.

wij hebben materiaal, uitstekende technologie en het goed-teamwerk vooruitgegaan, zodat hebben wij hoge reputatie van onze klanten. Vandaar, hopen wij oprecht om goed te vestigen en te snakken zakelijke relatie met u op vriendschappelijke en wederzijdse voordelen.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

China Hebei Yusen Metal Wire Mesh CO.,Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Hebei Yusen Metal Wire Mesh CO.,Ltd.
1
Bedrijf Details

Grote Markt

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Merken : YUSEN

Aantal werknemers : 50~80

Jaarlijkse omzet : 500-1000

Opgericht Jaar : 2005

Export pct : 50% - 60%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Hebei Yusen Metal Wire Mesh CO.,Ltd. Certificaten China Hebei Yusen Metal Wire Mesh CO.,Ltd. Certificaten China Hebei Yusen Metal Wire Mesh CO.,Ltd. Certificaten China Hebei Yusen Metal Wire Mesh CO.,Ltd. Certificaten